Djangofolllies 2018 zit erop. Een dankwoord aan wie we niet vergeten zijn maar des te meer aan hen die we vergeten zijn.

ARTIESTEN

Ja de artiesten. Zonder jullie… geen festival. Het was een schitterende line-up en jullie waren fantastisch. Geweldig dat jullie er allemaal waren.

LOCATIES

Geen voorstellingen zonder een locatie, van een piepkleine club over een omgebouwde schuur heen tot een uit de kluitengewassen theaterzaal. Het doet ons deugd in deze 30tal locaties met open armen ontvangen geweest te zijn. Een welgemeende dank en we hopen dat jullie ons ook in 2019 zullen ontvangen.

VRIJWILLIGERS

Ja zonder hen bestaat er geen cultuurwerking, en met deze willen we ze dan ook in de bloementjes zetten. Heel mooi en een daverend applaus.

SPONSORS

Zonder geld geen festival, zo simpel is het. Dus we zijn heel gelukkig met onze subsidiërende partners, mediapartners en sponsors die ervoor zorgen dat we ons festival kunnen financieren. Van harte dank.

PUBLIEK

Jullie zijn gekomen, om te luisteren en ervan te genieten. We zijn blij met de mooie opkomst op ons festival, op de 32 locaties verdeeld over het land. Beste bezoekers, veel dank dat jullie er waren, en ook voor jullie een hartelijk applaus.

Zijn we iemand vergeten? Dat is jammer, maar iedereen heeft bijgedragen om dit tot een succesvol einde te brengen.

Dank dank dank.

Afspraak voor de zilveren editie in januari 2019